Блоги

Последний блог

последние комментарии

Нет комментариев

Информация

Для того, щоб купити відеореєстратор GoClever.

Сама назва вже натякає, які саме цілі переслідує власник продукції саме цієї фірми. Якщо ближче ознайомитися з відеореєстратором Gazer, можна помітити майже не відчутні на перший погляд переваги. Для того, щоб купити автомобільний відеореєстратор Gazer S 520 у нас на сайті досить просто вибрати модель, яка вам найбільше сподобалася і яка ідеально доповнить внутрішній дизайн вашого салону. Але як же це зробити? Крім дизайну, природно, варто звернути увагу ще й на технічні характеристики пристрою.

А технічні характеристики, залежно від моделі, варіюються, але не так сильно, адже це не те саме, що купити монітор чи холодильник — усі реєстратори приблизно однакові за функціональністю. Вам потрібно спочатку вибрати забарвлення, яке, на вашу думку, добре вписуватиметься в салон вашого авто, а потім звернути увагу на можливості пристрою. Наприклад, деякі реєстратори можуть мати додатково GPS-навігатор, так що вам не доведеться купувати його додатково. Або навіть систему відстеження радарів, яка допоможе вам завжди бути в курсі того, де варто трохи "зменшити швидкість". Крім того, реєстратор оснащується роз'ємом для карток SD, за допомогою яких ви зможете робити багато високоякісних знімків або писати відео від 2-х годин і більше. Основний час запису для високоякісного відео становить від півтори до двох годин.

Також якщо ваш пристрій вже зовсім розряджається, ви можете поставити його на зарядку прямо з прикурювача. Жах, що тільки люди не пхають у прикурювачі в наш час! Хороша камера зможе знімати не лише вдень. Якщо ви робите поїздку в нічний час доби, то при включених фарах зможете знімати непогане відео. До речі, зйомка на максимальних налаштуваннях ведеться у форматі Full HD 1080p, тому найдрібніші деталі згодом можуть бути розглянуті без проблем. Якщо ви виберете пристрій з невеликою вагою, можете без проблем вішати його в будь-яке місце на лобовому склі. Ні для кого не секрет, що сьогодні люди чого тільки туди не навішують: талісмани вуду, ляльки у вигляді колишніх дружин чи босів, які можна протикати голкою, різні картинки та віддушки, новорічні іграшки, православні хрести із чистого золота, статуетки Шиви тощо. і тому...

Ну ви зрозуміли. Так ось: щоб скло не обвалилося під вагою всього цього матеріального достатку, відеореєстратори цієї фірми мають дуже зручні кріплення та невелику вагу. Іноді реєстратор можна навіть так сховати, що він стає майже невидимим. Складніше сховати HDD-накопичувач на складі у Запоріжжі чи Китаї, ніж дані реєстратори у салоні автомобіля. Крім того, кут повороту екрану становить 180 градусів, так що водій навіть може пересісти на заднє сидіння під час їзди, і все одно буде непогано бачити те, що відбувається на екрані. Також не варто забувати, що можна купити моніторчик окремо і підключати його до реєстратора, щоб переглядати фільми на картці. Їх також можна переглядати, просто виводячи фільм на вбудований екран.

Опубликовано: Сергей Андреев

Чтв, 11 Фев 2016

0 Комментарий

Оставьте ваш комментарий

Reload

Подтвердить