Блоги

Последний блог

последние комментарии

Нет комментариев

Информация

Рух життя не можна зупиняти. Рух - це можливість.....

Движение жизни нельзя останавливать. Движение — это возможность

Якщо водій має хоч скільки значний досвід водіння, напевно, у нього вже була ідея купити собі відеореєстратор. На сьогоднішній день вже дуже багато учасників руху вважають реєстратори невід'ємною частиною салону, так само, як і крісла або кермо. І справа тут навіть не тільки в хорошому іміджі - адже в салон з відеореєстратором пасажири сідають охоче, особливо якщо ви таксист, а ще й у гарантіях руху.

Рух життя не можна зупиняти. Рух - це можливість купити відеореєстратор в Україні Blackvue DR 3500-FHD прямо зі складів - навіть не відвідуючи звичайний магазин! І як це можливо? Вся справа в тому, що зараз ви знаходитесь в інтернет-представництві складів у Запоріжжі, тому у нас не чекайте великих націнок та зухвалого обслуговування. Ваш компактний і легкий помічник кріпиться на лобове скло — кріплення для цього дуже зручні, а сам реєстратор має оптимальну вагу для того, щоб скло ненароком не провалилося в салон. Ну, ви ж розумієте, великі реєстратори з чистого золота вагою по 16 кілограм стоять лише у броньованих машинах Президента, а нормальним людям такий пафос ні до чого... Кут повороту дисплея становитиме 180 градусів, тож повісити пристрій можна майже завгодно.

Хороша передача кольору гарантована навіть у нічний час доби, а якість зйомки задовольнить запити всіх любителів стандарту 1080р. Для того, щоб зберігати записане відео реєстратор буде використовувати ті ж принципи, що і відеокамери. Тобто файл у цифровому форматі пишеться на SD карту, об'єм якої варіюється від 2-х до 32-х Гігабайт. Ви зможете писати циклічне відео, тоді старі кадри вдасться, а нові запишуться на їх місце. Хитрий прийом. Висока роздільна здатність записуваного відео дозволить вам потім розглядати різні дрібні деталі, збільшувати окремі шматочки кадру. Це зручно в тому випадку, якщо вам потрібно розпізнати обличчя рецидивіста або номерний знак Лексуса з порушником в салоні. Як ви не знали?

Статистика сучасних аварій за 2011-2013 роки свідчить, що 50% аварій з подальшою втечею винуватця відбуваються на автомобілях цієї марки. Отже, якщо ви зустрінете власника такої машини, порадьте йому не понтовуватися, а спробувати самому здати на права. А що щодо захисту прав на суді? Тепер вам не потрібно мати 5 тисяч доларів судді! У разі аварії, в якій ви зазнаєте збитків, завжди можна за допомогою відеозапису довести свою невинність. Ось так поступово високі технології та інформаційне середовище беруть гору над хабарництвом та побратимством у владних структурах. Також можна використовувати новий пристрій як портативний DVD-плеєр.

Ви просто закидаєте файли з фільмами на флешку, а потім, коли ви стоїте в пробці або таксуєте вночі, переглядаєте на невеликому екрані свої улюблені твори. Не забувайте і про те, що можна придбати монітор окремо в салон і підключати його до сховища реєстратора. До речі, щодо водіння вночі. Статистика каже нам, що далекобійники, які п'ють каву перед рейсом вночі, відчувають приплив бадьорості і реально допомагає їм не засипати. Якщо ви далекобійник чи таксист, можете не боятися та ознайомитися з нашим списком кавомолок: купити кавомолку у Запоріжжі можна і в магазині... Але навіщо переплачувати?

Опубликовано: Сергей Андреев

Чтв, 11 Фев 2016

0 Комментарий

Оставьте ваш комментарий

Reload

Подтвердить